Blog

Kako definirati prioritete u životu i zašto je to bitno

Bilo da se radi o poslu, obitelji ili brizi o sebi, svaki dan jest žongliranje u traženju životnih prioriteta. I da, to je izazov. NO, teže od toga je ne znati koji su vam uopće prioriteti. Za to je potrebno napraviti malu inventuru. Shvatiti/pronaći ono što je vama zaista važno, a onda se, shodno tome, i ponašati.

16.06.2021

Kako podići energiju u 5 minuta dok ste na poslu

Postoje dani na poslu kada nam nije do ničega.. Nizak tlak, neprospavana noć, umor, previše slova ispred vas… Čini vam se da jedino za što imate snage jest gledati pande kako se kotrljaju… No, nemojte se predati!! Postoji način kako se vratiti u život! Treba vam samo 5 minuta vašeg vremena - a to znam da imate!

16.06.2021

10 novih i laganih navika za savršen početak vašeg dana

Laki, zabavni i jednostavni načini kako i vi možete postati "jutarnja oosba" i zapčeti svoj svoj dan sa punom energijom!

07.06.2021

Više od vježbanja: 14 fantastičnih benefita joge za psihičko i fizičko zdravlje

O benefitima joge danas govori i znanost. Set jogijskih vježbi, uz određenu tehniku disanja, čine nevjerojatne dobrobiti za naše cjelokupno zdravlje. Vježbajući jogu gradimo put za postizanje ravnoteže na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivou.

17.03.2021

Kriza rađa pobjednike! Kako sam stvorila svoje Dobro Mjesto

Dobro Mjesto sam stvarala iz svog bolnog mjesta. Kao biće sa dubokim emocijama i velikom empatijom nisam nalazila način da me ne dotiču surovosti i grubosti. Takva sam. Tragam za istinom, ljepotom i dobrotom. Svega ostalog ionako ima pregršt oko nas. Želim Svoj svijet učiniti po Mojoj mjeri.

16.03.2021

Važnost daha i vježba disanja

U zadnje vrijeme nam često zastaje dah. Zastaje nam dah zbog virusa koji se širi planetom, zbog zatvaranja radnih mjesta, zbog ograničene slobode kretanja, zbog nemogućnosti da vidimo svoje najbliže, zbog potresa i tektonskih poremećaja koji nam izmiču tlo pod nogama i zbog kojih pucaju zidovi. Zbog svih onih s kojima suosjećamo u proživljenoj traumi…

09.01.2021

Utjecaj meditacije na moždane valove

Naše reakcije u svakodnevnom životu uveliko ovise o našem stanju, a naše stanje o aktivnosti našeg mozga tj. moždanim valovima.

30.09.2020

Zašto je važno reći NE!

Postoje odnosi i situacije u kojima puno puta pogazimo svoje Ne. Prepoznamo trenutke kada ga trebamo reći ali i pronađemo razloge zašto ga ne trebamo poslušati.

02.09.2020

Sve je tu i kada nam se čini da nije

Prije par jutara otišla sam na jogu u omiljen studio. Nakon šta sam odvježbala ostalo mi je malo vremena pa sam odlučila napraviti pranayame, tehnike disanja.

02.09.2020