Blog

Kako u 5 koraka pobjediti sindrom Varalice

Psihologinje Pauline Rose Clance i Suzanne A. Imes su još 1978. otkrile sindrom Varalice detektirajući da se radi o sklonosti pretjeranog podcjenjivanja vlastitih postignuća, vještina i sposobnosti te nemogućnosti prepoznavanja vlastite vrijednosti i uspjeha, smatrajući ih previše banalnim i nebitnim ili jednostavno produktom puke sreće!

09.03.2022

Kako sam naučila voljeti se

Ovo je moja priča o Ljubavi. Kako sam je zamišljala, s vremenom upoznavala i što sam kroz nju spoznavala. Moja priča o tome kako sam naučila voljeti se.

22.02.2022

Zahvalnost - Oda Životu

Desi se momenat kada ne mogu pronaći zahvalnost. Hoću se sjetiti svega zbog čega sam sretna. Naprežem glavu, tjeram se da kroz gustu zavjesu povišenih emocija dođem do barem prve misli koja će odmotati taj tepih. Tepih zahvalnosti. Znam da mi treba samo ta prva misao i da će sve krenuti…

11.02.2022

Je li se Ljubav traži ili živi?

U moru obeshrabrujućih misli i osjećanja nesvjesno gasimo plamičke ljubavi koje nosimo u sebi.. A oni jedino što žele je živjeti. Razbuktati se. Pretvoriti u plamen. A da bismo ih pretvorili u plamen potrebno je svu svoju pažnju usmjeriti prema njima; prema sebi, prema svom srcu, gdje je njezin izvor, njezina prava snaga. Jer sve ostalo je samo njezina manifestacija.

30.01.2022

Kako definirati prioritete u životu i zašto je to bitno

Bilo da se radi o poslu, obitelji ili brizi o sebi, svaki dan jest žongliranje u traženju životnih prioriteta. I da, to je izazov. NO, teže od toga je ne znati koji su vam uopće prioriteti. Za to je potrebno napraviti malu inventuru. Shvatiti/pronaći ono što je vama zaista važno, a onda se, shodno tome, i ponašati.

16.06.2021

Kako podići energiju u 5 minuta dok ste na poslu

Postoje dani na poslu kada nam nije do ničega.. Nizak tlak, neprospavana noć, umor, previše slova ispred vas… Čini vam se da jedino za što imate snage jest gledati pande kako se kotrljaju… No, nemojte se predati!! Postoji način kako se vratiti u život! Treba vam samo 5 minuta vašeg vremena - a to znam da imate!

16.06.2021

10 novih i laganih navika za savršen početak vašeg dana

Laki, zabavni i jednostavni načini kako i vi možete postati "jutarnja oosba" i zapčeti svoj svoj dan sa punom energijom!

07.06.2021

Više od vježbanja: 14 fantastičnih benefita joge za psihičko i fizičko zdravlje

O benefitima joge danas govori i znanost. Set jogijskih vježbi, uz određenu tehniku disanja, čine nevjerojatne dobrobiti za naše cjelokupno zdravlje. Vježbajući jogu gradimo put za postizanje ravnoteže na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivou.

17.03.2021

Kriza rađa pobjednike! Kako sam stvorila svoje Dobro Mjesto

Dobro Mjesto sam stvarala iz svog bolnog mjesta. Kao biće sa dubokim emocijama i velikom empatijom nisam nalazila način da me ne dotiču surovosti i grubosti. Takva sam. Tragam za istinom, ljepotom i dobrotom. Svega ostalog ionako ima pregršt oko nas. Želim Svoj svijet učiniti po Mojoj mjeri.

16.03.2021
Top crossmenu