03.09.2020.

Online yoga

Vježbanje u grupi daje nam podršku i poticaj za prevazići izazove na yoga prostirci a vježbanje online, od doma, i posebne prednosti i ugodnosti. Zašto online yoga?

Zašto online yoga? 

  • štedite vrijeme putovanja do yoga studija ili fitness centra 
  • vježbate u udobnosti vlastitog doma 
  • pažnju vam ne odvlači ona jako razgibana teta pored vas 
  • ne morate ostavljati psa samog na 2 sata doma već i on može vježbati s vama 
  • ako se niste stigli istuširati prije prakse - nikog nije briga, osim vašeg psa a on vas ionako najviše voli baš takve kakvi ste 

Započnite ili završite dan sa joga praksom. Jutarnja praksa će vam pomoći da razbuđeniji, energiziraniji i fokusiraniji zakoračite u dan, a večernja praksa služi vam da  istegnete tijelo nakon napornog dana, otpustite stres, umirite um i odete na spavanje opušteniji i zadovoljniji.

Termini

ponedjeljak/srijeda

20:00 - 21:00h

UPIŠITE TERMIN

utorak/četvrtak

07:00 - 08:00h

UPIŠITE TERMIN

Napravite raspored vježbanja i unesite ga u kalendar, postavite alarm 15 min prije toga a kada zazvoni - obucite svoje omiljene tajice i uključite kameru! 

PRAKSA DOMA može biti itekako zabavna! 🕺

Više informacija na: info@dobromjesto.hr

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju

Ostali Postovi

Kako definirati prioritete u životu i zašto je to bitno

Bilo da se radi o poslu, obitelji ili brizi o sebi, svaki dan jest žongliranje u traženju životnih prioriteta. I da, to je izazov. NO, teže od toga je ne znati koji su vam uopće prioriteti. Za to je potrebno napraviti malu inventuru. Shvatiti/pronaći ono što je vama zaista važno, a onda se, shodno tome, i ponašati.

16.06.2021

Kako podići energiju u 5 minuta dok ste na poslu

Postoje dani na poslu kada nam nije do ničega.. Nizak tlak, neprospavana noć, umor, previše slova ispred vas… Čini vam se da jedino za što imate snage jest gledati pande kako se kotrljaju… No, nemojte se predati!! Postoji način kako se vratiti u život! Treba vam samo 5 minuta vašeg vremena - a to znam da imate!

16.06.2021

10 novih i laganih navika za savršen početak vašeg dana

Laki, zabavni i jednostavni načini kako i vi možete postati "jutarnja oosba" i zapčeti svoj svoj dan sa punom energijom!

07.06.2021