10.06.2323.

Hello Love - Yoga & HYL retreat za otkrivanje ljubavi kroz samospoznaju

S velikom radošću pozivam vas na svoj novi “Hello Love” retreat koji se odvija od 28.09. - 01.10.2023., gdje ću s vama podijeliti svoju ljubav prema jogijskoj praksi, glazbi, plesu ali i otkrivanju onih najljepših, a često zanemarenih, dijelova samoga sebe. Dobrodošli na retreat za otkrivanje ljubavi kroz samospoznaju!

U novom vremenu koje je pred nama jedino što naš može zagrliti i sačuvati kao bića je Ljubav.

Ljubav je čudesna sila koja povezuje srca i duše ljudi širom svijeta.

Ljubav je magična, jer može izliječiti rane i donijeti radost u naše živote. Kad smo u Ljubavi, svijet oko nas se mijenja. Vidimo ljepotu u svakom detalju, osjećamo se sretnima bez ikakvog razloga i osjećamo kako je naše srce puno radosti.

Ljubav nas čini hrabrima. Nepobjedivima. Daje nam snagu da se suočimo s izazovima i prevladamo prepreke. Kada smo u ljubavi, osjećamo podršku i sigurnost. Osjećamo da nismo sami.

Ljubav je nesebična. Ona nas uči da dajemo i da brinemo o drugima bez očekivanja, jer radost je u davanju.

Ljubav je izvor inspiracije. Ljubav nas pokreće i motivira da budemo najbolja verzija sebe.

Ljubav je nevjerojatna, ali također može biti i krhka. Zahtijeva nježnost i poštovanje. Trebamo biti pažljivi prema onima koje volimo i čuvati njihova srca. Trebamo se truditi razumjeti i podržavati jedni druge.

Ljubav je neprocjenjiva. Ona se nalazi u trenucima zajedništva, smijeha, suza i iskrenih emocija. Ljubav je jedinstvena.

Ali Ljubav može imati svoju punu svrhu jedino kada teče iz našeg vlastitog Izvora. KADA SMO MI LJUBAV.

Tada, ljubav je snaga koja nas povezuje i čini svijet ljepšim mjestom. Tada, ona je izvor radosti, podrške, inspiracije i nesebičnosti. Kad je pronađemo u sebi, trebamo je njegovati, cijeniti i punim srcem dijeliti.

Smještaj

Retreat se događa na otoku Lošinj, u prekrasnom mjestu Veli Lošinj, koga opisuju kao pitoreskni i šareni gradić koji obiluje šarmom, opuštajućom energijom ali i prekrasnom prirodom i iscjeljujućim zrakom!

U samom srcu Velog Lošinja nalazi se krasni, povijesno orijentirani boutique hotel s 4*, s divnim domaćinima, koji će nas ugostiti u jednokrevetnim ili dvokrevetnim deluks sobama. U sklopu hotela imamo bazen na otvorenom, prostrani vrt, gazibo a najbliža plaža udaljena je već 5 min od smještaja.

Hotel pruža svu potrebnu ugodnost i komfor za čisto i nesmetano uživanje.

Dnevni program 

 1. dan: četvrtak, 28. rujan - DOLAZAK & OTVARANJE PROGRAMA

Nakon što se okupimo i smjestimo u sobe, program otvaramo s grupnom meditacijom kroz koju ćemo se povezati sa sobom, prirodom oko sebe (s majkom Zemljom) ali i jedni s drugima. Nakon meditacije upoznat ćemo se s programom koji nas čeka u narednih nekoliko dana, njegovom idejom, te ćemo postaviti namjeru za ovo naše zajedničko putovanje.
Nakon toga slijedi večera i uživanje uz bazen.

 1. dan: petak, 29. rujan - PUT OKO SEBE & KYRTAN

Dan ćemo započeti s vođenom meditacijom, chantanjem te laganom joga praksom, nakon čega slijedi opuštajući brunch na terasi.
U ovom danu je predviđen izlet brodom tijekom kojeg ćemo istraživati otoke u okolici, kupati se na pješčanim plažama i uz malo sreće susresti dupine, po kojima je ovaj arhipelag i poznat. Po povratku u hotel imati ćemo slobodno vrijeme za dokoličarenje, kupanje u bazenu, čitanje knjige, tišinu… Predvečer nas čeka fina večera a nakon nje okupljanje za Kyrtan - glazbenu večer. U ovoj večeri povezat ćemo se sa svojim srcem, kroz njega sa svima oko sebe a zatim pustiti da ono govori kroz nas. Neka vas srce vodi a glas oslobodi.

 1. dan: subota, 30. rujan - POZDRAV LJUBAVI & CACAO CEREMONIJA

Dan započinjemo meditativnom šetnjom po otoku. Šetnja u tišini omogućit će nam da se duboko povežemo s prirodom oko sebe, ali i samim sobom. Naslonit ćemo se na snažnu energiju otoka, kao i njegovu ljekovitost, te ćemo praksu pranayama i meditaciju napraviti u prirodi.
Na povratku nas očekuje fini i obilni doručak nakon čega imamo kratku pauzu te program nastavljamo s predavanjem u cilju učenja i otkrivanja novih tehnika na putu samospoznaje; putu otkrivanja istine, ljubavi i ljepote u svemu što jeste.
S novootkrivenim strastima prema sebi zaronit ćemo u slobodno popodne - vrijeme za plažu, bazen, odmaranje, bicikliranje… Predvečer nas čeka ukusna večera, nakon koje ćemo imati pauzu i lagane pripreme za Cacao ceremoniju uz ples. Cacao ceremonija je prekrasna prilika za povezivanje sa samim sobom na dubljoj razini, kao i s onima koji s vama dijele to putovanje. Ova ceremonija rasplamsava kreativnost i inspiraciju, daje priliku za duboko iscjeljenje, povezivanje sa svojim srcem i ljubav prema sebi.

 1. dan: nedjelja, 01. listopad - ZATVARANJE KRUGA

Posljednja jutarnja praksa bit će usmjerena integriranju svega što smo do sada napravili. Ljubav koju razvijamo i pozdravljamo u sebi tu je da služi i dijeli se s drugima, jer jedino tada ona se umnožava, širi i imamo je još više.
Napravit ćemo grupnu meditaciju zahvalnosti za sve ono što imamo, što radi za nas, što nas podržava; za bivanje na ovoj prekrasnoj planeti, u ovom jedinstvenom iskustvu.
Nakon toga slijedi završni krug dijeljenja iskustva s ovog zajedničkog putovanja, ukusni brunch te još par sati uživanja na ovom predivnom mjestu, s našim domaćinima.

Odmorni, osvježeni, nadahnuti i ispunjeni ljubavlju vraćamo se svojim najdražima u popodnevnim satima.

Moguća je prilagodba programa, ovisno o vremenskim uvjetima.

Ako si želite dodatno začiniti boravak na ovom retreatu nudimo vam nekoliko fakultativnih aktivnosti:

Terapijske masaže - u ponudi je nekoliko različitih vrsta sjajnih tretmana za dodatno opuštanje vašeg tijela.
Fotografiranje - dopustite profesionalnom fotografu da uhvati sjaj u oku i magiju trenutka vašeg uživanja na ovom retreatu.
Iznajmljivanje bicikala - ako želite dodatno istražiti otok ili samo si priuštiti još jednu zabavu više!

Cijena

Jednokrevetna soba: Early bird cijena - 695 € / Redovna cijena - 770 €
Dvokrevetna soba: Early bird cijena, do 15.07. - 550 €/ Redovna cijena - 610 €

Early bird cijena vrijedi za uplate do 15.07.2023.

Ukoliko se dovede jedna osoba dobiva se: 10%
Ako se dovedu dvije osobe: 15 % popusta.

U cijenu je uključen:

 • Smještaj u hotelu s 4* s vanjskim bazenom
 • 2 obroka dnevno (brunch + večera)
 • Voće, orašasti plodovi, kava i čaj na raspolaganju cijeli dan
 • Izlet brodom i obilazak okolnih otoka, kupanje na pješčanim plažama
  • Program:
 • Jutarnji satovi joge
 • Pranayama i meditacije
 • Yoga nidra
 • Cacao ceremonija uz ples
 • Kirtan / Sound healing
 • Predavanje / Radionica na temu “Be Love”

U cijenu nije uključen:

 • Prijevoz do Velog Lošinja
 • Masaže
 • Privatni photo shooting
 • Iznajmljivanje bicikala

.

Ako vam ovo sve zvuči dobro i sviđa vam se ideja da se malo odmaknete od ludila brzog života, javite se na info@dobromjesto.hr i pustite procesu Ljubavi da učini svoje!

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju

Ostali Postovi

Kako u 5 koraka pobjediti sindrom Varalice

Psihologinje Pauline Rose Clance i Suzanne A. Imes su još 1978. otkrile sindrom Varalice detektirajući da se radi o sklonosti pretjeranog podcjenjivanja vlastitih postignuća, vještina i sposobnosti te nemogućnosti prepoznavanja vlastite vrijednosti i uspjeha, smatrajući ih previše banalnim i nebitnim ili jednostavno produktom puke sreće!

09.03.2022

Kako sam naučila voljeti se

Ovo je moja priča o Ljubavi. Kako sam je zamišljala, s vremenom upoznavala i što sam kroz nju spoznavala. Moja priča o tome kako sam naučila voljeti se.

22.02.2022

Zahvalnost - Oda Životu

Desi se momenat kada ne mogu pronaći zahvalnost. Hoću se sjetiti svega zbog čega sam sretna. Naprežem glavu, tjeram se da kroz gustu zavjesu povišenih emocija dođem do barem prve misli koja će odmotati taj tepih. Tepih zahvalnosti. Znam da mi treba samo ta prva misao i da će sve krenuti…

11.02.2022