30.10.2020.

MOJA POZITIVNA PROMJENA - 21 dnevni izazov

Želiš učiniti pozitivnu promjenu u svom životu? Želiš stvoriti novu rutinu koja će ti pomoći da se osnažiš, osjećaš bolje, pronađeš mir, vratiš radost, dobiješ više vremena za sebe? Ovaj program je savršen za tebe a uz to je i BESPLATAN!

Program MOJA POZITIVNA PROMJENA kreiran je tako da ti pomogne da u svoju svakodnevnu životnu rutinu uvedeš jednu novu pozitivnu naviku!

Navike su naučeni obrasci ponašanja koji nastaju kao posljedica ponavljanja određenih radnji, misli i osjećaja. Kada se te radnje, misli i osjećaji utvrde u nama one više ne zahtjevaju nikakav napor za svoje ponavljanje, pa ih počinjemo provoditi po automatizmu.

Problem se događa kada se navike počnu formirati nesvjesno pa ulovimo sebe u radnjama koje nisu dobre za nas i za naše zdravlje. Stoga je izuzetno važno osvjestiti svoje svakodnevne aktivnosti, vidjeti da li je to što radimo ono što je nama uistinu i potrebno i ukoliko prepoznamo da nije - donjeti odluku da to promijenimo!


No, stvaranje određene navike nije uvijek jednostavan proces pa je stoga ovo sjajna prilika priključiti se zajedničkom putovanju gdje ćeš uz podršku mene ali i ostalih sudionika programa dobiti poticaj i motiv za ostati dosljedan svojoj pozitivnoj promjeni!

Puno je stvari koje mogu tvoj život učiniti kvalitetnijim. samo neke od njih su:

 • Ograničiti svoju izloženost društvenim mrežama
 • Izbaciti šećer iz prehrane
 • Vježbajti svaki dan 15 min
 • Meditirajti svaki dan 15 min
 • Ranije odići spavati
 • Ostaviti mobitel u dnevnoj sobi preko noći na punjenu
 • Prošetajti svaki dan nakon večere
 • Izdvojti 20 min vremena za učenje nečeg novog
 • Zapisati svako jutro barem 3 stvari na kojima si zahvalan/na

Za koju se god novu naviku odlučiš, neka to bude nešto što ti je zaista važno, jer jedino što stoji između tebe i tvoje verzije života kojem težiš si TI. 🌞

Vrijeme trajanja programa je 21 dan i sastojat će se od nekoliko koraka:

 1. Postavljanje cilja
 2. Rad na njegovoj provedbi
 3. Provjera njegove provedbe
 4. Tjedni online sastanci u trajanju od sat vremena na principu Q&A
 5. Evaluacija

Za pristup ovom programu potrebno je predbilježiti se na newsletter Dobrog Mjesta a putem e-maila stižu daljnje upute!

Prijave za program možeš napraviti preko fb inboxa ili na mail: info@dobromjesto.hr


Svakako molim da ostaviš i broj telefona jer ćemo imati i WhatsApp grupu preko koje ćemo biti povezani tijekom ovog izazova.

Vrijeme je da krenemo put pozitivne promjene! ❤️

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju

Ostali Postovi

Kako definirati prioritete u životu i zašto je to bitno

Bilo da se radi o poslu, obitelji ili brizi o sebi, svaki dan jest žongliranje u traženju životnih prioriteta. I da, to je izazov. NO, teže od toga je ne znati koji su vam uopće prioriteti. Za to je potrebno napraviti malu inventuru. Shvatiti/pronaći ono što je vama zaista važno, a onda se, shodno tome, i ponašati.

16.06.2021

Kako podići energiju u 5 minuta dok ste na poslu

Postoje dani na poslu kada nam nije do ničega.. Nizak tlak, neprospavana noć, umor, previše slova ispred vas… Čini vam se da jedino za što imate snage jest gledati pande kako se kotrljaju… No, nemojte se predati!! Postoji način kako se vratiti u život! Treba vam samo 5 minuta vašeg vremena - a to znam da imate!

16.06.2021

10 novih i laganih navika za savršen početak vašeg dana

Laki, zabavni i jednostavni načini kako i vi možete postati "jutarnja oosba" i zapčeti svoj svoj dan sa punom energijom!

07.06.2021