Coaching

Što je coaching?

COACHING

Coaching je praksa osobnog razvoja. On vam pomaže u boljem razumijevanju sebe, svojih modela razmišljanja i ponašanja, svojih uvjerenja i ograničenja.

To razumijevanje omogućava vam da krenete dalje s više jasnoće, oslobođeni tereta koji možda godinama nosite sa sobom.

Kroz coaching program vraćate se sebi, svom suštinskom biću, svojoj istini te ljubavi i povjerenju – prije svega prema sebi samima a onda i prema svemu što vas okružuje.

Coaching proces vam pomaže da prebrodite trenutačne prepreke u vašem životu kako bi postigli veće zadovoljstvo. Pomaže vam da maksimizirate svoj potencijal i podignete svoje standarde iznad prosječnosti.

Pomaže vam da otkrijete i po potrebi redefinirate svoje unutarnje vrijednosti i uvjerenja kako bi preusmjerili život u željenom pravcu.

coaching-1-na-1

Da bismo uspješno upravljali svojim životom
izuzetno je važno otkriti tko smo a zatim prihvatiti i zavoljeti sebe. 

Individualni coaching session

Coaching je praksa osobnog razvoja koja vam pomaže da prebrodite trenutačne prepreke u vašem životu kako bi postigli veće zadovoljstvo. Pomaže vam da maksimizirate svoj potencijal i podignete svoje standarde iznad prosječnosti te da otkrijete i po potrebi redefinirate svoje unutarnje vrijednosti i uvjerenja kako bi preusmjerili život u željenom pravcu.

Tijekom sesije coach vas vodi kroz niz pitanja, gdje se prvo nastoji ustanoviti što je cilj vašeg dolaska, s kojim područjima niste zadovoljni, što biste željeli unaprijediti u svom životu, gdje biste se željeli vidjeti u budućnosti… a kasnije ta pitanja postaju fokusiranija i usmjerenija na temu. Coach je tu da vas izazove i potakne da razmislite o određenim idejama koje vam mogu pomoći da krenete u željenom smjeru / promjeni.

Programi osobnog razvoja

Programi osobnog razvoja su izuzetno moćne i transformirajuće radionice zasnovane upravo na principima razvijanja ljubavi prema sebi i osvještavanja vlastitih vrijednosti.

Kada zaista zavolite i prihvatite sebe vaš život poprima sasvim novu kvalitetu i počinje se razvijati u smjeru prosperiteta u svim aspektima. Pojavljuju se novi ljudi u vašem životu, ukazuju se nove prilike i mogućnosti da učite, radite i djeluje u smjeru koji za vas ima smisla. Vi počinjete upravljati okolnostima i svjesno kreirati svoje sljedeće korake.

No taj put rasvjetljavanja vlastitih snaga i uklanjanja prepreka zna ponekada biti trnovit i prepun izazova. Zato je važno imati dobro vodstvo i podržavajuću zajednicu. Upravo zato su grupni programi izuzetno podržavajući, jer na putu ka svom uspjehu imate zajednicu koji hoda paralelno s vama, koračajući ka istom cilju, a istovremeno i navijajući za vas tj. jedni za druge.

Grupni programi pokrivaju poslovne i osobne teme.

 

Ove radionice vas kroz:

 • osvještavanje kako vaše misli i riječi utječu na Vaš život 
 • razvijanje svijesti o negativnim uvjerenjima
 • uspostavljanje kontakta s unutrašnjim djetetom
 • oslobađanje od starih emocija
 • opraštanje
 • učenje o prihvaćanju i razvijanju ljubavi prema sebi
 • afirmacije i kreiranje nove životne priče 
 • stvaranje plana akcije

Vode do unutarnjeg mira i ljepote bivanja sami sa sobom; vode vas do uspostavljanja ravnoteže između uma, duha i tijela. A upravo je to ono što čini da se osjećate Sretno i Ispunjeno!

Na radionicama također dobivate i konkretne alate i smjernice s kojima ćete biti u mogućnosti održavati to stanje i prakticirati stečeno znanje iz dana u dan.

VI STE KREATOR SVOG ŽIVOTA, pa zašto ne biste kreirali sa smislom i promišljanjem, s puno ljubavi i povjerenja, s ogromnim veseljem i velikom lakoćom.

Teme radionica su:

 • TOČKA ZAOKRETA
 • PROBUDI LJUBAV – 21 dnevni ljubavni izazov
 • POSTANI USPJEŠAN MANAGER SVOG ŽIVOTA – 6 tjedni program
 • PROMJENI MISLI – IZGUBI KILOGRAME – 6 tjedni program
 • KAKO ISCIJELITI SVOJ ŽIVOT – dvodnevna radionic

S osvještavanjem vlastitih vrijednosti i snaga lakše možemo kročiti kroz
život, ali i susretati svoje slabosti, one
na kojima možemo raditi i one koje je u redu prigrliti i prihvatiti. 

Yoga i coaching paket

Nekada je lakše razumjeti stvari na nivou osjećaja, intuicije i instinkta, a nekada na nivou razuma. Zato je dobro pristupiti svom unutarnjem svijetu na više načina.

 

Kroz spoj istoka i zapada, uma i tijela, svjesnosti i duha, yoge i coachinga, yin i yang principa postižete zaista vrhunske rezultate u dosezanju životne ravnoteže, koja je nužno potrebna da bi vodili kvalitetan život. 

Kombinacija yoge i coachinga pomaže vam da kroz pokretanje tijela, suočavanje s emocijama, osvještavanje misaonih obrazaca i navika ponašanja sebi priđete s više strana, iz vana prema unutra i iznutra prema van; da zavirite u mnoge slijepe kutke vaše podsvijesti te vam pruža vrijedne alate koji vam na različite načine pomoći da oživiti svoje potencijal, otkriti svoje talente i upogoniti svoje vještine kako biste život živjeli punim plućima, usudili se raditi ono što volite, za čim imate veliku strast i u tome uživali maksimalno.

Cjelovita briga o sebi pomaže da uspostavite ne samo bolji odnos sa sobom samima već i sa svojom okolinom, svojim partnerom, roditeljima, djecom, prijateljima ali i poslovnim kolegama, šefovima i suradnicima.

Yoga i coaching u kombinaciji nude vam mogućnost cjelovitog bavljenja sa sobom i svojim ključnim temama.

KOMENTARI KLIJENATA

Pavla Pankrac - arhitektica

Jassnina radionica je uistinu dragocjeno iskustvo

To je poklon koji možemo pokloniti samima sebi. Jassnina profesionalnost i posvećenost, obilje ljubavi i podrške, te zvonki glas kojim pjeva afirmacije su dobitna kombinacija koja čini da se nakon dvodnevne radionice osjećam kao da sam postala mudrija za životno iskustvo i dobila neki novi vjetar u jedra. Toplo preporučam svima, naročito onima koji dok čitaju info o radionici osjećaju istovremeno da ih to privlači ali i javljaju se misli da "nemam vremena", "neugodno mi je" i sl.. 

Pavla Pankrac
Arhitektica
Čejen Černić - filmska redateljica

Inspirativna i puna razumijevanja

Jassna Luna jedna je od onih učiteljica s kojima se osjećaš sigurno i slobodno - što nam je iznimno važno kada ulazimo u intimne procese koji nisu uvijek ugodni. Inspirativna i puna razumijevanja, kroz svoje radionice, vješto usmjerava svakoga tko je voljan kročiti na put osobnog razvoja. Do sada sam bila na nekoliko njezinih radionica i najiskrenije ih preporučujem!

Čejen Černić  
Filmska redateljica
Mirjana Jančijev - Mag.soc.psihijatrije

Vrhunska životna trenerica

Jassna je vrhunska životna trenerica, predivna snažna žena koja je svojom nesebičnom ljubavlju, mudrošću i stručnim znanjem u nama probudila ljubav prema samima sebi, a vodeći nas kroz radionice otkrivala nam kako pronaći u sebi svoje dobro mjesto. Radionice s Jassnom su meni omogućile spoznaju o tome što stvarno želim pa sam počela donositi kvalitetnije odluke koje utječu na moje cjelokupno postojanje i odlučivanje, postepeno smanjujući moj životni kaos i unoseći sve više mira u moj svakodnevni život. Biti na Jassninom retreatu bilo je moćno i transformativno iskustvo druženja sa predivnim dušama na kojem se svakodnevno događala alkemija i njegova energija još uvijek traje i plovi jer je duboko zapečaćena u našim srcima. Veselim se svim našim budućim prilikama za zajedničko otkrivanje, učenje , rast i druženje sa našom predivnom Jassnom Lunom Jozić.

Mirjana Jančijev
Mag.soc.psihijatrije

Jassna Luna inspirira precizno pogađajući suštinu

Njene radionice i vježbe yoge djeluju ljekovito i na dušu i na tijelo. Kada se prepustite Jassni budite sigurni da će vam život postati čarolija!

Ivana Beljanski Ulić
arhitektica

Predivna duša i inspirativan coach

Jassna Luna je predivna duša i inspirativan coach. Nakon pohađanja njenih grupnih časova, krenula sam na individualne joga časove te nakon svakog časa osjećam se kao nova. Jassna Luna nije samo trener, već i vaš najveći saveznik na pronalazenje savršenog fizickog i psihickog balansa.

Olgica Šavija
Voditeljica odjela