HYL radionica osobnog razvoja: “Promijenite misli – iscijelite život”

HYL ® radionice su izuzetno moćne i transformirajuće radionice zasnovane na životnoj filozofiji Louise Hay.

Ukoliko mislite da u vašem životu postoji  prostor za osobni rast i razvoj, za poboljšavanje određenog aspekta vašeg života; ukoliko želite bolje upoznati sebe, što vas pokreće, što VI istinski želite; ukoliko tražite ono Dobro mjesto unutar vas na koje biste se oslonili kada vam život servira izazove; ukoliko osjećate da je došlo vrijeme za to – samo vas jedna odluka dijeli od početka tog puta. Samo jedno DA.

Ove radionice vas kroz:

  • osvještavanje kako naše misli i riječi utječu na Vaš život 
  • razvijanje svijesti o negativnim uvjerenjima
  • uspostavljanje kontakta sa unutrašnjim djetetom
  • oslobađanje od starih emocija
  • opraštanje
  • učenje o prihvaćanju i razvijanju ljubavi prema sebi
  • afirmacije i kreiranje nove životne priče 

vode do unutarnjeg mira i ljepote bivanja sami sa sobom. Vode vas do uspostavljanja ravnoteže između uma, duha i tijela. A upravo je to ono što čini da se osjećate Sretno i Ispunjeno!

Na radionicama također dobijate i konkretne alate i smjernice s kojima ćete biti u mogućnosti održavati to stanje i prakticirati stečeno znanje iz dana u dan.

Jer, VI STE KREATOR SVOG ŽIVOTA, pa zašto ne biste kreirali sa smislom i promišljanjem, s puno ljubavi i povjerenja, s ogromnim veseljem i velikom lakoćom.

Vrijeme je za krenuti putem Ljubavi.

Više informacija na: info@dobromjesto.hr

Učiteljica sam yoge (TT300), Life Coach programa Heal Your Life i Executive Coach AoEC programa. Sebe bih, jednom riječju, mogla opisati kao Tragačicu. Tragam za istinom, ljepotom i dobrotom u sebi i oko sebe. S preko 1.000 sati rada s klijentima kroz individualne sesije, yoga satove, predavanja i radionice s velikom ljubavlju i strašću prenosim svoje znanje.

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.