03.09.2020.

HYL radionica osobnog razvoja: “Promijenite misli - iscijelite život”

Mi smo ko-kreatori svog života. Svaka naša odluka gradi put ka onome što živimo i svjedočimo. Pitanje je da li kreiramo svjesno ili nesvjesno?

HYL ® radionice su izuzetno moćne i transformirajuće radionice zasnovane na životnoj filozofiji Louise Hay.

Ukoliko mislite da u vašem životu postoji  prostor za osobni rast i razvoj, za poboljšavanje određenog aspekta vašeg života; ukoliko želite bolje upoznati sebe, što vas pokreće, što VI istinski želite; ukoliko tražite ono Dobro mjesto unutar vas na koje biste se oslonili kada vam život servira izazove; ukoliko osjećate da je došlo vrijeme za to - samo vas jedna odluka dijeli od početka tog puta. Samo jedno DA.

Ove radionice vas kroz:

  • osvještavanje kako naše misli i riječi utječu na Vaš život 
  • razvijanje svijesti o negativnim uvjerenjima
  • uspostavljanje kontakta sa unutrašnjim djetetom
  • oslobađanje od starih emocija
  • opraštanje
  • učenje o prihvaćanju i razvijanju ljubavi prema sebi
  • afirmacije i kreiranje nove životne priče 

vode do unutarnjeg mira i ljepote bivanja sami sa sobom. Vode vas do uspostavljanja ravnoteže između uma, duha i tijela. A upravo je to ono što čini da se osjećate Sretno i Ispunjeno!

Na radionicama također dobijate i konkretne alate i smjernice s kojima ćete biti u mogućnosti održavati to stanje i prakticirati stečeno znanje iz dana u dan.

Jer, VI STE KREATOR SVOG ŽIVOTA, pa zašto ne biste kreirali sa smislom i promišljanjem, s puno ljubavi i povjerenja, s ogromnim veseljem i velikom lakoćom.

Vrijeme je za krenuti putem Ljubavi.

Termini

24. I 25.10.2020.

10:00 - 17:00h

UPIŠITE TERMIN

Više informacija na: info@dobromjesto.hr

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju

Ostali Postovi

Kako definirati prioritete u životu i zašto je to bitno

Bilo da se radi o poslu, obitelji ili brizi o sebi, svaki dan jest žongliranje u traženju životnih prioriteta. I da, to je izazov. NO, teže od toga je ne znati koji su vam uopće prioriteti. Za to je potrebno napraviti malu inventuru. Shvatiti/pronaći ono što je vama zaista važno, a onda se, shodno tome, i ponašati.

16.06.2021

Kako podići energiju u 5 minuta dok ste na poslu

Postoje dani na poslu kada nam nije do ničega.. Nizak tlak, neprospavana noć, umor, previše slova ispred vas… Čini vam se da jedino za što imate snage jest gledati pande kako se kotrljaju… No, nemojte se predati!! Postoji način kako se vratiti u život! Treba vam samo 5 minuta vašeg vremena - a to znam da imate!

16.06.2021

10 novih i laganih navika za savršen početak vašeg dana

Laki, zabavni i jednostavni načini kako i vi možete postati "jutarnja oosba" i zapčeti svoj svoj dan sa punom energijom!

07.06.2021