O meni

Strastvena sam zagovornica zdravog načina života. On, osim zdrave prehrane i redovite tjelovježbe, podrazumijeva i pozitivan pristup životu koji proizlazi iz ljubavi prema sebi - kao ultimativnoj istini za sretniji i ispunjeniji život.

Želja mi je da vas uz pomoć Yoge i Heal Your Life programa usmjerim na put zdravijeg, sretnijeg i ispunjenijeg života.

Yogu sam, na svoje veliko zadovoljstvo, otkrila u 23. godini i od tada sam njezin veliki ljubitelj.

Iz želje da produbim svoje znanje o yogijskoj filozifiji i disciplini, završila sam Yoga Teacher Training u Pink Elephant Yoga Institut-u te je od 2015. god. podučavam, kako u grupama tako i individualno.

Ideja mi je da kroz poduku o zdravom načinu života, umijeću brige o sebi i ostvarivanju sopstvenih potencijala dam doprinos cjelokupnoj zajednici.

Kroz svoje poduke želim potaknuti ljude da djeluju iz najboljeg dijela sebe - iz svojih talenata, vještina i sposobnosti, jer zdrava zajednica i zdravo društvo može postojati samo ukoliko je sastavljeno od zdravih pojedinaca.

KONTAKTIRAJTE ME

Moja Priča

Po zanimanju sam diplomirana glumica, magistra ekonomije, licencirana učiteljica Ashtanga yoge, certificirana trenerica i coach programa Heal Your Life te Therapeutic Art Life Coach.

Na svom putu osobne transformacije otkrivala sam kako unutar nas postoje mnoga ograničenja koja nas sprečavaju da postignemo svoj puni potencijal, da se otisnemo u smjeru vlastitih želja i talenata kako bismo vodili ispunjeniji i sretniji život.

Naučila sam da izuzetnu važnost u životu ima naša mogućnost bivanja u sadašnjem trenutku - PRISUTNOST; da je MOĆ KREIRANJA u nama; da TIJELO zna više od glave; da su EMOCIJE prolazna stanja a da je LjUBAV osnova za zdrav i sretan život.

Ta transformacija dala mi je uporište, snagu, motivaciju i želju da stečeno znanje prenesem dalje i podržim svakoga tko to želi, da unutar sebe pronađe svoje dobro mjesto kao izvor osobnog zadovoljstva, sreće, ljubavi, povjerenja i podrške.

Klijenti o meni

Ivana Beljanski Ulić

Jassna Luna inspirira precizno pogađajući suštinu! Njene radionice i vježbe yoge djeluju ljekovito i na dušu i na tijelo. Kada se prepustite Jassni budite sigurni da će vam život postati čarolija!

Ljiljana Milić

Jassna je netko tko zna, tko poznaje puteve kojima vas vodi. Jassna je inspirativna, samim svojim bićem i svakom svojom riječju. Da, baš tako
- 100% autentična. Svatko tko krene putem promjene može Jassninim rukama povjeriti vodstvo uz puno povjerenje da je u rukama odličnog znanja i iscjeliteljskog iskustva i još bolje ljudske duše.

Sanja Čolić

Sjajni tekstovi sa dubokim porukama koje vas tjeraju na razmišljanje. Od Jassne ćete naučiti jako puno.
Za svaku preporuku.

Život me je vodio na puno mjesta s kojih sam učila o Umijeću Življenja, a danas živim, stvaram i djelujem u Zagrebu.

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju