O meni

“U našem životu izuzetnu važnost ima PRISUTNOST – naša mogućnost bivanja u sadašnjem trenutku; spoznaja da je MOĆ KREIRANJA u nama; da TIJELO zna više od glave; da su EMOCIJE prolazna stanja a da je LjUBAV osnova za zdrav i sretan život.”

Pozdrav! Moje ime je Jassna Luna i tu sam da vam pomognem da pronađete svoje dobro mjesto. Mjesto samopouzdanja, snage i radosti.

Moja priča

Na svom putu osobne transformacije otkrivala sam kako unutar nas postoje mnoga ograničenja koja nas sprečavaju da postignemo svoj puni potencijal, a često i da se otisnemo u smjeru vlastitih želja i talenata, kako bismo vodili ispunjeniji i sretniji život. Naučila sam da izuzetnu važnost u životu ima naša mogućnost bivanja u sadašnjem trenutku - PRISUTNOST; da je MOĆ KREIRANJA u nama; da TIJELO zna više od glave; da su EMOCIJE prolazna stanja a da je LjUBAV osnova za zdrav i sretan život. Ta transformacija dala mi je uporište, snagu, motivaciju i želju da stečeno znanje prenesem dalje i podržim svakoga tko želi da unutar sebe pronađe svoje dobro mjesto, kao izvor osobnog zadovoljstva, sreće, ljubavi, povjerenja i podrške.
Jassna-Luna

Osnovni životni postulat mi je: Živjeti sa svrhom, u ljubavi i slobodi! 

Struka:

  • Magistra ekonomije
  • Akademska glumica

Zanimanje:

  • Učiteljica yoge (TT300)
  • Life Coach programa Heal Your Life
  • Executive Coach AoEC programa

O MENI

Sebe bih, jednom riječju, mogla opisati kao Tragačicu. Tragam za istinom, ljepotom i dobrotom u sebi i oko sebe.

ESENCIJA YOGE

Svoje nadahnuće za rad nalazim u samoj esenciji yoge čija se cjelovitost očituje u uravnoteženju tijela, uma i duha ali i u suštinskom cilju coaching prakse, a to je – ukloniti svoja samoograničenja kako bismo ostvarili svoj puni potencijal.

Osvještavanjem sebe, vlastitih obrazaca ponašanja, misli i emocija, stvaramo preduvjet za unutarnju transformaciju. 

To nam pomaže u savladavanju svakodnevnih životnih situacija, nošenju sa stresom i brigama, boljem razumijevanju sebe, postizanju kvalitetnijih odnosa sa svojom okolinom a, na koncu, i zdravijem i uspješnijem životu!

HOLISTIČKI PRISTUP

Osluškujući potrebe svojih klijenata iskreirala sam holističku metodu pristupa osobnom razvoju te integrirajući rad s tijelom, umom i emocijama vodim ljude do njihove točke zaokreta, do sretnijeg i ispunjenijeg života.

S preko 1.000 sati rada s klijentima kroz individualne sesije, yoga satove, predavanja i radionice s velikom ljubavlju i strašću prenosim svoje znanje sa spoznajom da svako naše dobro mjesto stvara još bolje mjesto u svijetu oko nas.

Također sam i strastvena zagovornica zdravog načina života koji osim zdrave prehrane i redovite tjelovježbe, podrazumijeva i pozitivan pristup životu koji proizlazi iz ljubavi prema sebi – kao ultimativnoj istini za sretniji i ispunjeniji život.

U MEDIJIMA