Individualni satovi

Često je naše psiho-fizičko stanje determinirano životnim okolnostima pa kada dođe trenutak za vježbanje možda zbog prevelikog umora, iscrpljenosti ili stresa prije birate opuštanje na svom omiljenom kauču nego joga sat. No, kako na raspolaganju imamo različite stilove vježbanja ali i tehnike prakticiranja joge, u potrebnom trenutku možemo napraviti prilagodbu te napraviti praksu disanja i meditacije; sat niskog intenziteta sa laganim vježbama istezanja ili upravo sat visokog intenziteta za energiziranje i vraćanje snage.

DOGOVORITE SVOJ TERMIN

Individualni satovi joge imaju jednu veliku prednost a to je da su u potpunosti prilagođeni vama, vašim potrebama i željama.

Usmjerenost učitelja na vježbača je izuzetno poticajna te omogućava brži napredak u jogijskoj praksi jer svaka uputa je vrlo osobna i prilagođena praktikantu.

U slučaju da niste u mogućnosti doći u dogovoreno vrijeme na sat, dogovara se novi termin tj. nadoknada, kako se ne bi izgubio kontinuitet i kvaliteta rada.

No, cijeli rad prilagođen je vašem životnom ritmu pa uz osobnog učitelja dobijate maksimalne rezultate, uz osobnu posvećenost.

DOGOVORITE SVOJ TERMIN

Yoga nas vraća sebi. To je razlika između joge i drugih aktivnosti. U jogi, pažnju stavljamo unutra!

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju