Heal Your Life

Heal Your Life (HYL) program nastao je prema metodologiji rada Louise Hay, jedne od najpoznatijih motivacijskih govornica našeg vremena, iz područja osobnog razvoja. Godinama je predavala i podučavala ljude po cijelom svijetu na koji način funkcionira naš um i gdje leži naša odgovornost za ono što nam se događa u životu. Polazište svega je da upravo svijest o onome što mislimo, što izgovaramo i u što vjerujemo kreira naš svakodnevni život.

Za mene je HYL transformacija. Duboka transformacija. Ona koja se događa kada dođete do zida i ne vidite dalje. To su trenucima u kojima vam se čini da sve što radite više nema smisla, kada propitujete svaku svoju odluku, kada vam se čini da ste toliko nevidljivi da vičete, toliko tužni da nestajete pred svijetom, a ipak ne dopuštate da vam osmijeh siđe sa lica. Jer, teško je priznati kapitulaciju. No, bez tog suočavanja sa krajem nema ponovnog rođenja.

Duboke transformacije traže ogoljavanje, skidanje maski, izlazak iz komfornih zona. U njima više ništa nije važno. Jer, sve i jest nevažno - u odnosu na Vas.

Ako ste spremni vidjeti svoje nadublje strahove budete uvjereni da ste spremni vidjeti i svoju veličanstvenost! Ali dok ne pogledate demona u oči, promjena nikada neće nastupiti.

Dok ne odlučite prizvati Ljubav - Strah nikada neće otići. Dok ne shvatite da je Ego vaš pomagač, igrač s klupe, nećete ga moći otpustiti kada vam više ne bude trebao. Dok ne odete u duboku Noć, nećete moći vidjeti Dan. Dok ne zagrlimo Ružnoću, nećemo moći uživati Ljepotu.

Ako se ne mijenjamo ne rastemo.
Ako ne rastemo, ne živimo.”
Gail Sheehy

PREDBILJEŽITE SE ZA NEWSLETTER I

Primite poklon meditaciju