Retretovi

Yoga retreat je ono što vas vraća u vaš centar.

jurgen-venakowa-8Qs9bEhZRvw-unsplash-1024x683

Program na yoga retreatovima vam omogućava:

  • svjesno pokretanje tijela, s terapijskim učinkom na vašu kralježnicu ali i na sve ostale dijelove tijela,
  • učenje o tehnikama osviještenog, kontroliranog disanja s kojima možete savladati tremu, smanjiti stres i anksioznost, povećati razinu energije, stabilizirati krvi tlak, opustiti mišiće 
  • meditacijske vježbe za koje se kaže da su univerzalni lijek za sve jer djeluju na fizičko, psihičko i emotivno tijelo čovjeka omogućavajući mu da se osjeća stabilnije, mirnije, fokusiranije, zdravije te povećava koncentraciju, kreativnost, pamćenje, proširuje mentalni potencijal i još jako puno toga

 

Yoga retreat uključuje i coaching program gdje pokrivamo teme ljubavi prema sebi, promjene ograničavajućih uvjerenja, rad na vrijednostima te kako napraviti zaokret u svom životu.

 

Kombinacija prakse svjesnog vježbanja, uz posebne tehnike disanja te praksu meditacija  i coaching program pruža cjeloviti put do pronalaženja ravnoteže u vašem životu. 

Svi ponekad osjete zamor, zasićenje informacijama, obvezama, brojnim ulogama, možda i odnosima, svim onim moranjima i trebanjima.

Poželimo tada samo negdje nestati i odmoriti se, zar ne? Odvojiti vrijeme samo za sebe, kako bi pružili istinski odmor i svom umu i svom tijelu.

Želimo vrijeme da malo zaronimo u sebe, pročistimo se, priuštimo si kvalitetan san, zdravu prehranu, mudro pokretanje tijela, svjesno disanje, meditaciju ali i druženje i podršku.

Jer, tijelo čuje sve što um govori. Svaki stres, anksioznost, strah, briga i nesigurnost pohranjuje se u tijelu a kao posljedicu imamo gubitak slobodnog protoka životne energije. Gubimo i jasnoću i fokusiranost na ono što je zaista važno, a zadovoljstvo, kreativnost, motiviranost i inspiracija izostaju iz našeg života. 

Umjesto da živimo punim plućima, vlastitu strast i radost, svjedočimo bolovima u tijelu, umoru, inertnosti, manjku samopouzdanja i volje za sve što se događa oko nas.

poziv-za-prijavu-na-newslettter

Prijavi se na besplatni newsletter, prva saznaj informacije o posebnim ponudama.

KOMENTARI KLIJENATA

Valentina

Jassna me čuje pa čak i onda kada ništa ne govorim.

Imam osjećaj da u trenutku kada uđem u prostoriju točno zna kako sam i što mi treba. Umiri mi užurbane misli i uvede me u aktivan yoga sat nakon kojega se osjećam moćno ali istovremeno mirno. Jassna, hvala ti na vođenju, na prekrasnim meditacijama i podršci tijekom ovog putovanja koje traje već 5 godina. Veselim se slijedećim poglavljima.

Valentina Malčić Pirin
Upraviteljica multiplexa
Maja Puškarić - serijska pooduzetnica

Već nakon prvog sata s Jassnom, osjetila sam mišiće za koje sam mislila da niti ne postoje!

Moram priznati da sam se malo brinula hoću li moći pratiti tempo kao početnik, međutim Jassna je sjajna yoga teacherica koja tako dobro prilagodi praksu svima - od početnika do naprednih vježbača.  Iako sam još relativno “friška”, već nakon dva tjedna prakticiranja yoge s Jassnom osjetim poboljšanje u držanju tijela, gipkosti, a i moje bolne lopatice su puno pokretljivije. Jassnin ugodan glas, stručnost i prilagođavanje svakom polazniku su zaista nevjerojatni i iako nisam mislila da ću to ikada u životu reći - ja se zaista veselim svakom satu vježbanja, odnosno prakticiranja yoge s Jassnom!

Maja Puškarić
Serijska poduzetnica